Перакладзена аўтаматычна. Паказаць арыгінал
Напісала чалавеку паведамленне, ён яго прачытаў (дзве галочкі). Потым я адрэдагавала смс. Дзіўна, што калі заходжу ў чат, там дзве галочкі, а калі пераходжу ў агульны чат — там адна. Атрымліваецца, што на адрэдагаванае паведамленне яму зноў прыйдзе апавяшчэнне?
Вот написала человеку сообщение, он его прочитал (две галочки). Потом я отредактировала смс. Странно, что когда захожу в чат, там две галочки, а когда перехожу в общий чат — там одна. Получается, что на редактированное сообщение ему заново прийдёт уведомление?
потому что интересно. Сама бы никогда не решилась на такое)А вот пощекотать нервы, пособирать сплетни😎😄🤣