Մարդուն հաղորդագրություն եմ գրել, նա կարդացել է (երկու հավատացում): Հետո խմբագրել եմ SMS-ը: Տարօրինակ է, որ երբ մտնում եմ չաթ, այնտեղ երկու հավատացում կա, իսկ երբ անցնում եմ ընդհանուր չաթ, այնտեղ մեկն է: Ստացվում է, որ խմբագրված հաղորդագրության համար նրան նորից ծանուցում կգա:
Вот написала человеку сообщение, он его прочитал (две галочки). Потом я отредактировала смс. Странно, что когда захожу в чат, там две галочки, а когда перехожу в общий чат — там одна. Получается, что на редактированное сообщение ему заново прийдёт уведомление?
потому что интересно. Сама бы никогда не решилась на такое)А вот пощекотать нервы, пособирать сплетни😎😄🤣